چای دست پیچ
هنر دست کشاورز
برای تهیه چای سنتی گیلانه جان هیچ دستگاهی دخالت نداره و صفرتاصدش با دست که بسیار پر زحمته تهیه میشه.چای دستی، هنر دست کشاورزای زحمت کش شماله.در این روش عصاره، عطر و طعم اصیل برگها به بهترین شکل حفظ میشه و آنتی اکسیدان بالاتری نسبت به بقیه چای های داره.فصل بهار اوایل اردیبهشت که بوته ها ۶ماه استراحت کردن ، تازه ترین و لطیف ترین برگهارو دارن که این کیفیت در طول سال فقط یکبار تکرارمیشه.برگهای تازه و جوان دونه به دونه با دست چیده میشه، با دست مالش داده میشه وبصورت سنتی روی حرارت بخاری یا چراغ خشک میشه🔥
دیدگاه خود را بنویسید